Nokverhoging

Onze nokverhogingen in verschillende materialen en uitvoeringen

Nokverhoging: Goedkoop en snel veel ruimte realiseren

Als u kiest voor een nokverhoging, dan kiest u effectief heel veel ruimte creëren of zelfs een verdieping erbij realiseren:

Een nokverhoging is, ten onrechte naar onze mening, een ondergewaardeerd kindje onder de dakkapellen. Afhankelijk van de constructie van uw huis, uw wensen en uw budget, kan met behulp van een nokverhoging effectief enorm veel ruimte gecreeërd worden of zelfs een extra nagenoeg volwaardige etage gerealiseerd worden. Wbb-dakkapellen is specialist in nokverhogingen en met onze ruime ervaringen kunnen we u uitgebreid adviseren naar de enorme potentiële mogelijkheden van een nokverhoging in uw specifieke situatie.

Eénzijdige nokverhoging:

Bij een eenzijdige nokverhoging wordt het schuine gedeelte aan ene zijde verlengd, waardoor er aan de andere kant extra ruimte ontstaat. Hoe langer de verlenging des te meer ruimte er ontstaat.

Tweezijdige nokverhoging:

Bij een tweezijdige nokverhoging (ook wel 'dakopbouw' genoemd) wordt de gehele constructie van het dak als het ware omhoog getild en er als het ware een extra etage ontstaat.
Tweezijdige nokverhogingen bestaan in verschillende varianten: Bijvoorbeeld:

  • Eén puntdak. De nok van het dak is in feite opgehoogd. Aan voor- en achterzijde is een raampartij aanwezig (zie foto hiernaast).
  • Aan de voorzijde heeft nokverhoging een puntdak en aan de achterzijde een platdak. Deze oplossing creëert aan de achterzijde nog meer loop- en leefruimte.
  • Idem maar dan met ongelijke breedte tussen de voor- en achterzijde.

Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van onze nokverhogingen !!!

offertedakkapellen - kunststof dakkapel

Leverbaar in verschillende materialen (kunststof, hardhout of aluminium).

Leverbaar in verschillende uitvoeringen: eenzijdig, tweezijdig of anders:

Leverbaar in verschillende kleuren.

Onderhoudsvrij

UV-straling bestendig

Ongevoelig voor weersomstandigheden

Standaard garantieperiode: 15 jaar