Over Dakkapellen Offertes

Dakkapellen Offertes: Eerlijke offertes van meerdere leveranciers op basis van uw gegevens

Dakkapellen Offertes en de bijbehorende website "offertedakkapellen.nl" is een initiatief van wbb-dakkapellen ( https://wbb-dakkapellen.nl ). Met deze website wil wbb-dakkapellen aan de consument de mogelijkheid bieden meerdere eerlijke offertes van verschillende leveranciers aan te bieden, zodat u als consument deze offertes kan vergelijken en een objectieve keuze kan maken.

wbb-dakkapellen is 15 jaar geleden begonnen als aannemersbedrijf en heeft zich in de loop der jaren ook gespecialiseerd op het gebied van dakkapellen. Door de grote vraag naar onze hoge kwaliteit dakkapellen waren we gedwongen te verhuizen naar een groter pand. Op 6 augustus 2012 werd dit nieuwe pand in Gendt in gebruik genomen. De dakkapellen van wbb dakkapellen worden in eigen beheer vervaardigd en gemonteerd. De dakkapel wordt in overleg met u binnen 1 dag wind- en waterdicht door onze eigen vakmensen geplaatst.

Wbb-dakkapellen is voorbereid op de toekomst.

In 2020 zal er een nieuw bouwbesluit in werking treden. De isolatiewaarden voor woningen gaan in dit besluit drastisch omhoog. Deze isolatiewaarden gelden ook voor alle uitbreidingen op een woning zoals een dakkapel. Wbb-dakkapellen heeft in samenwerking met Paintit en Nestaan een nieuwe manier van isoleren bedacht speciaal voor onze dakkapellen. Op een zéér ingenieuze wijze zijn wij nu in staat een dakkapel te isoleren met Rc waarde van minimaal 6 of hoger zonder dat het aangezicht van een dakkapel geweld wordt aangedaan door bijvoorbeeld onnodig dikke dakranden of zijwangen.

De dakkapellen van wbb-dakkapellen zijn geschikt om zonnepanelen, zonnecollectoren of luchtbehandelingsapparatuur / airco's op te plaatsen. In overleg is het mogelijk extra versterkingen aan te brengen zodat ook  andere (zwaardere) dakbelastingen mogelijk worden. Kortom, wbb-dakkapellen loopt voorop en is uw beste keus in kwaliteit en prijs!

Offerte Dakkapellen heeft een aantal adviseurs die, geheel vrijblijvend, bij u thuis of in Gendt deskundig advies geven en een offerte op maat voor u uit kunnen brengen. Desgewenst kan Offerte Dakkapellen de in een aantal gevallen noodzakelijke omgevingsvergunning inclusief de bijbehorende bouwtekening voor u verzorgen.

Kortom: als u waarde hecht aan een persoonlijke benadering, vakkundig advies, kwaliteit en professioneel maatwerk, dan bent u bij Offerte Dakkapellen of bij Wbb-dakkapellen aan het juiste adres!